TikTak.al

Shpërthimi me 2 viktima dhe 7 të plagosur, Inspektoriati Shtetëror dhe prokuroria e Fierit në vendngjarje

— Lexojeni tek Politiko.al—

VideoPolitiko

Politiko | Samiti i NATOS, Paskal Milo tregon çfarë pritet të ndodh | Top News

Politiko | Paskal Milo tregon për takimin e parë me kryeministrin Albin Kurti | Top News

Politiko | Këshilla e Paskal Milos- Kosova duhet të fillojë të reflektojë | Top News

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top