TikTak.al

Analiza

Koha për t’u kthyer – Balkanweb.com – News24
Analiza, Fillimi

Koha për t’u kthyer – Balkanweb.com – News24

Pas një periudhe thuajse gjysëm shekullore nën regjimin komunist, rënia e Murit të Berlinit në fund të viteve ‘80 solli jo vetëm një ndryshim të sistemit politik në vendet e Lindjes por dhe mundësinë e lëvizjes së lirë të qytetarëve të saj. Shqiptarëve në vecanti. Të dërrmuar dhe të privuar prej burgut artificial në jetën

Çfarë borxhi i ke leximit? – Balkanweb.com – News24
Analiza, Fillimi

Çfarë borxhi i ke leximit? – Balkanweb.com – News24

Mjekra e Édouard Philippe u bë shumë e famshëm gjatë pandemisë. Nëse do ta shkruante vetë ai historinë e atyre muajve, nuk mund të kishte gjetur një metaforë më të mirë. Kryeministri i Francës, prej vitit 2017 deri në 2020, që shfaqej disa herë në ditë përpara kamerave për të dhënë përditësimet e situatës pandemike

Rikujtesë për Brukselin dhe Tiranën zyrtare në Ditën e Europës – Balkanweb.com – News24
Analiza, Fillimi

Rikujtesë për Brukselin dhe Tiranën zyrtare në Ditën e Europës – Balkanweb.com – News24

KURRË nuk është folur haptazi, qartazi dhe me kërkesë llogaridhënëse si në Tiranë dhe aq më pak në Bruksel, për ÇËSHTJEN e ÇAMËRISË dhe GENOCIDIN grek ndaj popullatës shqiptare të Çamërisë dhe më gjërë në Trojet Arbërore….NË EUROPËN E BASHKUAR mund të hyet vetëm duke zgjidhur në thelb, çështjet e lëna pezull me vëndet tashmë

Vetëm 27% e vlerës së PBB-së u fut vjet në Thesarin e Shtetit shqiptar; 38% në atë malazez – Balkanweb.com – News24
Analiza, Fillimi

Vetëm 27% e vlerës së PBB-së u fut vjet në Thesarin e Shtetit shqiptar; 38% në atë malazez – Balkanweb.com – News24

Sipas vlerësimit të FMN, Prodhimi i Brendshëm Bruto (PBB) kapi vjet pothuaj vlerën 23 miliardë euro në Shqipëri (me kursin e sotëm të këmbimit të euros). Ndërkohë, të ardhurat e brendshme të arkëtuara në Thesarin e Shtetit kapën vlerën 6.21 miliardë euro (grantet falas nga jashtë prej 222 milionë eurosh nuk i kam përfshirë në

Veliaj dhe drejtorët e tij vodhën taksën e shkollës dhe ndërtuan hotelet me 5 yje në Durrës, Dhërmi, Potom – Balkanweb.com – News24
Analiza, Fillimi

Veliaj dhe drejtorët e tij vodhën taksën e shkollës dhe ndërtuan hotelet me 5 yje në Durrës, Dhërmi, Potom – Balkanweb.com – News24

E marta po vjen. Shtroni edhe njëherë pyetjen, si ka mundësi që Arben Ahmetaj ndiqet penalisht dhe shpallet i arrestuar në kërkim i cili ktheu mbrapsh 5 herë kërkesën e Erion Veliajt, garancinë e tij për financimin e vjedhjes së shekullit. Kurse Erion Veliajt nuk thirret, Erion Veliajt nuk akuzohet njëherë të vetme për 5

Makron shton presionin verbal mbi Rusinë ditën kur Xi Jiping vjen në Francë – Balkanweb.com – News24
Analiza, Fillimi

Makron shton presionin verbal mbi Rusinë ditën kur Xi Jiping vjen në Francë – Balkanweb.com – News24

Presidenti kinez  mbërrin sot në mbrëmje në Paris për një vizitë dy ditore në Francë me ftesë të presidentit francez Emanuel Makron. Pas Francës, Xi Jiping do të vizitojënë javën që fillon vetëm dy vende të tjera në kontinentin europian, Serbinë e Vuçiçit dhe Hungarinë e Orbanit. Këto dy vende kanë veçantinë e përbasjkët të

VATRA, 112 vjet dielli i shenjtëruar i Shqiptarisë në SHBA – Balkanweb.com – News24
Analiza, Fillimi

VATRA, 112 vjet dielli i shenjtëruar i Shqiptarisë në SHBA – Balkanweb.com – News24

I privilegjuar për ftesën si dhe mundësinë për tu mbledhur/bashkëbiseduar rreth VATRËS së shenjtë Shqiptare me Autoritetet drejtuese, personalitete dhe patriotë mendjehapur në selinë e saj në New York, ShBA. Në pamundësi për të shprehur të gjithë mirënjohjen jo vetëm për mikëpritjen fisnike, para se gjithash për VATRËN, që në memorjen e familjes time, besoj

Scroll to Top