Ferizaj me mural për integrimin e personave me aftësi të kufizuara
Art/Kulturë / Mural Fest

Ferizaj me mural për integrimin e personave me aftësi të kufizuara

Muri i pjesës së majtë të objektit të Komunës së Ferizajt ka marrë ngjyrë nga një artiste e re ferizajase. Murali i realizuar nga Antika Veseli shpërfaq mesazhin e fuqishëm për bashkëpunim dhe ndërgjegjësim për çështjet e personave me aftësi të veçanta. Mural Festi ka shpërndarë fotografitë e këtij murali me mesazh të fuqishëm. Antika