Lufta, paqja dhe piedestali për regjisorin Nolan në ceremoninë “Oscars”
Art/Kulturë / Nata e yjeve

Lufta, paqja dhe piedestali për regjisorin Nolan në ceremoninë “Oscars”

Kishte biseda për luftën, konfliktet e së kaluarës dhe këto të së tashmes. Kishte edhe thirrje për paqe. Rroku vëmendje edhe vdekja e opozitarit rus Alexei Navalny. Jashtë teatrit Dolby me protesta bëhej thirrje për armëpushim në Gaza. Dhe kishte thirrje politike në vitin e zgjedhjeve nga nikoqiri i mbrëmjes Jimmy Kimmel. Mirëpo ceremonia e