TikTak.al

Art/Kulturë

Pse Bob Marley është ikonë e të drejtave të njeriut?
Art/Kulturë

Pse Bob Marley është ikonë e të drejtave të njeriut?

Bob Marley e bëri të famshme në botë muzikën Reggae me melodinë dhe mesazhet që dha, mesazhe që edhe sot janë më të rëndësishme se kurrë. Atij i kushtohet filmi biografik, “One Love”, që pritet të shfaqet në kinema. Kur Bob Marley doli në qershor të 1980-ës për të kënduar në skenën e Sallës së

Oppenheimer rrëmben shumicën e çmimeve Bafta
Art/Kulturë

Oppenheimer rrëmben shumicën e çmimeve Bafta

Filmi Oppenheimer i ka rrëmbyer shumicën e çmimeve Bafta, duke përfshirë ato për filmin më të mirë, regjisorin më të mirë, aktorin më të mirë, dhe aktorin më të mirë në rol dytësor. Filmi në regji të Christopher Nolanit për J Robert Oppenheimer, fizikantin që konsiderohet babai i bombës atomike, i ka fituar gjithsej shtatë

Scroll to Top