Të bëhemi sa më shumë socialë – Balkanweb.com – News24
Blogger, Fillimi

Të bëhemi sa më shumë socialë – Balkanweb.com – News24

Ka disa dite qe flitet per ngjarjen tragjike ne Durres; gjithe mediat, portalet e TV Kombetare cdo ore edhe dite japin versione te reja, sipas policise dhe akoma nuk ka nje version perfundimtar zyrtar. Ne nje TV Kombetare nje “sociolog” i konvertuar natyrisht, sepse mosha e tij i perket sistemit te shkuar, kur nuk ekzistonte