Merr hov fushata në rrjetet sociale për kthimin e vëmendjes nga Rafahu
Botë / "All eyes on Rafah"

Merr hov fushata në rrjetet sociale për kthimin e vëmendjes nga Rafahu

Një fotografi nga Rafahu i Rripit të Gazës, që është shikuar nga miliona njerëz, shfaq tenda në një kamp dhe në mbishkrimin e saj theksohet vetëm një fjali: “Të gjithë me sy kah Rafahu”, shkruan Radio Evropa e Lirë. Ajo u shpërnda më shumë se 50 milionë herë. Kjo fotografi, e cila nuk është madje