TikTak.al

Botë / Bruksel

Këshilli i BE-së e miraton pozicionin për planin për rritje ekonomike në Ballkan
Botë / Bruksel

Këshilli i BE-së e miraton pozicionin për planin për rritje ekonomike në Ballkan

Vendet anëtare të Bashkimit Evropian (BE) u pajtuan të mërkurën gjatë një takimi të ambasadorëve në Bruksel për një qëndrim të përbashkët të Këshillit të BE-së për planin gjashtë miliardësh për reforma dhe rritje ekonomike për vendet e Ballkanit Perëndimor, raporton Radio Evropa e Lirë. Tani, hapi i radhës është që Parlamenti Evropian ta miratojë

Scroll to Top