Ngritja në qiell dhe rënia e avokatit të Trumpit
Botë / Dëshmia në gjykatë

Ngritja në qiell dhe rënia e avokatit të Trumpit

Duke dëshmuar vetëm pak metra larg ish-shefit të tij, Michael Cohen qëndroi në sallën e gjykatës në Manhattan dhe shtjelloi të mirat dhe të këqijat e punës prapa skenave për Donald Trumpin, person për të cilin dikur ishte shprehur i gatshëm “të hante edhe plumbin”. “Gjëja e vetme që e kisha në mendje ishte për