Një grua dhe dy vajza sulmohen nga peshkaqenët në Florida, bëhet thirrje për kujdes
Botë / Dy sulme ndaras

Një grua dhe dy vajza sulmohen nga peshkaqenët në Florida, bëhet thirrje për kujdes

Plazhuesit në Bregun e Gjirit të Floridës u është thënë të jenë vigjilentë, pasi tre notarë u sulmuan nga peshkaqenë në dy sulme të veçanta, përcjell Reporteri.net. Një gruaje thuhet se i është amputuar një pjesë e krahut pasi është kafshuar të premten në Walton County në Florida veriperëndimore. Më pak se dy orë më