Eklipsi total i Diellit
Botë / Fenomeni natyror

Eklipsi total i Diellit

Mijëra njerëz janë mbledhur në Meksikë dhe Teksas për të parë nisjen e eklipsit të Diellit, raporton BBC. Për katër minuta, Hëna do ta bllokojë krejtësisht Diellin dhe qielli në Tokë do të errësohet plotësisht për katër minuta. Eklipsi do të shihet nga 13 shtete amerikane dhe do të përfundojë në Kanada. Agjencia amerikane e