Betejë e ashpër në sallën e gjyqit mes Trumpit dhe ish-avokatit të tij
Botë / Gjykimi i Trumpit

Betejë e ashpër në sallën e gjyqit mes Trumpit dhe ish-avokatit të tij

Tensionet janë përkeqësuar me zëra të ngritur të enjten kur avokati i Donald Trumpit doli kundër prokurorëve, duke e akuzuar dëshmitarin e tyre për gënjeshtra, shkruan BBC. Në një prej ditëve më të tensionuara dhe me shumë pyetje, Michael Cohen, ish-ndihmësi i Trumpit, ka folur për bisedën me ish-presidentin në lidhje me pagesat për aktoren