Hakerët pro-rusë marrin përgjegjësinë për sulmet kibernetike në ditën e zgjedhjeve në BE
Botë / Hakerët rusë

Hakerët pro-rusë marrin përgjegjësinë për sulmet kibernetike në ditën e zgjedhjeve në BE

Faqet zyrtare të tri partive politike në Holandë kanë qenë cak i hakerëve pro-Rusisë në ditën kur holandezët votuan në zgjedhjet evropiane, raporton Euronews. Grupi pro-Kremlinit ka marrë përgjegjësinë për atë që dukej si sulm i koordinuar ndaj faqeve zyrtare të partive politike të Holandës dhe institucioneve të BE-së në ditën e parë të zgjedhjeve