Brenda mendjes së Navalnyt
Botë / Letrat nga burgu

Brenda mendjes së Navalnyt

I mbyllur në qelitë e ftohta prej betoni dhe shpesh i vetëm me librat e tij, Aleksei A. Navalny kërkonte ngushëllim te letrat. Në një komunikim me të afërm, ai shkruante në muajin korrik se askush nuk mund ta kuptojë jetën në burgjet ruse “pa e provuar një herë”, duke shtuar me humorin e tij