Vdiq ish-senatori amerikan Lieberman, që pati thënë “SHBA-ja nuk do t’ia kthejë shpinën Kosovës”
Botë / Mbështetës i Kosovës

Vdiq ish-senatori amerikan Lieberman, që pati thënë “SHBA-ja nuk do t’ia kthejë shpinën Kosovës”

Senatori amerikan, Joe Lieberman, ka vdekur në moshën 82 vjeç të mërkurën, njoftoi The Washington Post. “Ish-senatori i SHBA-së Joseph I. Lieberman ka vdekur këtë pasdite, më 27 mars 2023, në New York City për shkak të disa komplikimeve nga një rrëzim. Ai ishte 82 vjeç. Bashkëshortja e tij e dashur, Hadassah, dhe anëtarët e