Tërmet në Turqi
Botë / Me magnitudë 4.1

Tërmet në Turqi

Tërmet në Turqi Botë / Me magnitudë 4.1 Tërmet në Turqi Reporteri 27 Prill 2024 | 10:12 Një tërmet me magnitudë 4.1 goditi rrethin Tercan të Erzincanit në orën 01:30, sipas Agjencisë së Menaxhimit të Fatkeqësive dhe Emergjencave të Turqisë (AFAD). Tërmeti, thellësia e të cilit ishte 15.67 kilometra është ndjerë në disa krahina përreth.