Një person në New Jersey fiton llotarinë 1.1 miliardë dollarëshe
Botë / "Mega Millions"

Një person në New Jersey fiton llotarinë 1.1 miliardë dollarëshe

Dikush në New Jersey të martën mbrëma fitoi çmimin e parë të Mega Millions prej 1.12 miliardë dollarësh, përcjell Gazeta Online Reporteri.net. Numrat e tërhequr ishin: 7, 11, 22, 29, 38 dhe 4. Bileta fituese u shit në New Jersey, sipas faqes së internetit “Mega Millions”. Deri në shortin e fundit, askush nuk kishte përputhur