Putini shfaq planet për Rusinë e Madhe në fjalimin e fitores
Botë / Mesazhet nacionaliste

Putini shfaq planet për Rusinë e Madhe në fjalimin e fitores

Dëgjohej balada e tij e preferuar nacionaliste që u bënte thirrje rusëve: “Mëmëdheu po thërret. Mos e zhgënjeni”. Pastaj bendi i tij luante këngën për sakrificat në kohë lufte. Dhe pastaj ai hyri në skenë, nën banerin që festonte 10-vjetorin e pushtimit të Krimesë në Ukrainë, për t’ua përkujtuar mijëra rusëve të tubuar në Sheshin