Nderohet “ushtria fantazmë” e SHBA-së
Botë / Misioni sekret

Nderohet “ushtria fantazmë” e SHBA-së

Gati 80 vjet pas Luftës së Dytë Botërore, anëtarët e njësisë sekrete të SHBA-së janë nderuar për hilet që përdorën për të shpëtuar jetën e mijëra njerëzve, raporton BBC. E njohur si “ushtria fantazmë”, grupi përdorte automjete të rrejshme dhe efekte speciale alla Hollywood me qëllim që të hutonte pilotët e aeroplanëve gjermanë. Presidenti Joe