Izraeli njofton “tërheqjen e menjëhershme” të ambasadorëve në Irlandë dhe Norvegji
Botë / Njohja e Palestinës

Izraeli njofton “tërheqjen e menjëhershme” të ambasadorëve në Irlandë dhe Norvegji

Ministri i Jashtëm i Izraelit, Israel Katz, ka njoftuar se kanë dhënë udhëzime për tërheqjen e menjëhershme të ambasadorëve të tyre në Irlandë dhe Norvegji, transmeton Gazeta Online Reporteri.net. Në një postim në platformën X, Katz ka thënë se po u dërgon mesazh të qartë Irlandës dhe Norvegjisë se Izraeli nuk do të qëndrojë i