Kongresistja e lindur dhe rritur në Ukrainë që votoi kundër ndihmave amerikane për atdheun e saj
Botë / Përkrahja amerikane

Kongresistja e lindur dhe rritur në Ukrainë që votoi kundër ndihmave amerikane për atdheun e saj

Kongresistja amerikane Victoria Spartz, anëtarja e parë dhe e vetme e Kongresit që është lindur dhe rritur në Ukrainë, ishte përkrahëse e pamohueshme për shtetin e saj në luftën kundër Ukrainës. Mirëpo kur u hodh në votim ndihma ushtarake prej 61 miliardë dollarëve në Dhomën e Përfaqësuesve, ajo votoi kundër, shkruan agjencia e lajmeve “Associated