nuk do ta braktisim Ukrainën
Botë / Përvjetori

nuk do ta braktisim Ukrainën

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, ka thënë të enjten gjatë shënimit të përvjetorit të Ditës D, se bota e lirë është me Ukrainën dhe se nuk do të dorëzohet para agresionit rus, duke nxjerr një paralele me luftën e aleatëve për ta çliruar Evropën nga Gjermania naziste në Luftën e Dytë Botërore. Shtetet