Sa shpenzojnë anëtarët e NATO-s
Botë / Raport i BBC-së

Sa shpenzojnë anëtarët e NATO-s

Ish-presidenti amerikan Donald Trump ka ngjallur reagime me kritikat e tij se “do të inkurajojë” Rusinë që të sulmojë shtetet e NATO-s që nuk kanë shpenzuar mjaftueshëm në mbrojtje, raporton BBC. Presidenti amerikan Joe Biden këtë deklaratë e ka cilësuar si të turpshme dhe jo-amerikane, përcjell gazeta online Reporteri.net. Shtetet e aleancës ushtarake janë zotuar