Më shumë se 5 mijë persona ndodheshin në sallë në momentin e sulmit në Moskë
Botë / Rusi

Më shumë se 5 mijë persona ndodheshin në sallë në momentin e sulmit në Moskë

Më shumë se 5 mijë persona besohet se ishin në sallën e koncerteve në momentin kur persona të armatosur kanë nisur sulmin në Moskë. Mediat ruse kanë raportuar se në këtë sallë do të performonte një bend i njohur i rock-ut dhe 6 mijë e 200 bileta ishin shitur për këtë koncert. Ndërkaq, zjarrfikësit kanë