Putini nuk e do Zelenskyyn për bisedimet e paqes
Botë / Skadimi i mandatit

Putini nuk e do Zelenskyyn për bisedimet e paqes

Presidenti rus, Vladimir Putin ka deklaruar të premten se homologu i tij ukrainas, Volodymyr Zelenskyy nuk ka legjitimitet pasi i ka skaduar mandati pesë vjeçar, raporton Reuters. Ai ka thënë se pushteti i Zelenskyyt do të ishte pengesë ligjore nëse Rusia dhe Ukraina vazhdojnë bisedimet e paqes, përcjell gazeta online Reporteri.net. Për shkak të gjendjes