Takimi i kabinetit të luftës të Izraelit përfundon, nuk merret ndonjë vendim
Botë / Sulmi i Iranit

Takimi i kabinetit të luftës të Izraelit përfundon, nuk merret ndonjë vendim

Takimi i kabinetit të luftës disa orëshe përfundoi të dielën mbrëma pa një vendim se si Izraeli do t’i përgjigjet sulmit të Iranit, tha një zyrtar izraelit. Kabineti është i vendosur të përgjigjet – por ende nuk ka vendosur për kohën dhe qëllimin. Zyrtari tha se ushtria izraelite është ngarkuar të dalë me opsione shtesë