Deklarohet ambasada e SHBA-së për sulmin në Moskë
Botë / Sulmi në masë

Deklarohet ambasada e SHBA-së për sulmin në Moskë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës nëpërmjet një deklarata ka thënë se është e shokuar nga sulmi dhe ka shprehur ngushëllime për popullin rus. Ambasada amerikane ka këshilluar shtetasit e saj që të shmangin zonën ku ka ndodhur sulmi në masë. Ambasada gjithashtu ka paralajmëruar se qeveria amerikane ka kufizuar kapacitetet për të ndihmuar