Turqia dëshiron të jetë ndërmjetësuese e paqes mes Ukrainës dhe Rusisë
Botë / Takimi në Stamboll

Turqia dëshiron të jetë ndërmjetësuese e paqes mes Ukrainës dhe Rusisë

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelenskyy ka qenë në Stamboll të premten për bisedime me presidentin turk, Recep Tayyip Erdogan, raporton “Associated Press”. Presidenti turk ka bërë përpjekje që të balancojë marrëdhënies me Kievin dhe Moskën dhe vazhdimisht ka ofruar që të jetë ndërmjetësuese e marrëveshjes së paqes mes dy shteteve fqinje. Gjatë takimit, Erdogani ka shprehur