BBC analizon momentin e përplasjes së anijes në urë, del me disa sqarime
Botë / Ura e Baltimore

BBC analizon momentin e përplasjes së anijes në urë, del me disa sqarime

BBC Verify ka analizuar momentin e përplasjes së anijes së kontejnerëve “Dali” me urën Francis Scott Key në Baltimore. Shtegu që ka ndjekur anija është përcjellur duke përdorur të dhënat në MarineTraffik. BBC ka caktuar edhe shtegun të cilin do të duhej ta ndiqte anije dhe shtegun aktual gjatë të cilit ndodhi edhe përplasja. Në