Sa vota nevojiten për të miratuar rezolutën për Srebrenicën
Botë / Votohet në OKB

Sa vota nevojiten për të miratuar rezolutën për Srebrenicën

Sot Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara do të votojë mbi propozimin për një rezolutë për të shpallur 11 korrikun si “Ditë Ndërkombëtare të Kujtimit dhe Përkujtimit të Gjenocidit të 1995 në Srebrenicë”. Kundërshtarët e rezolutës për gjenocidin në Srebrenicë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina. i njësisë së RS, si argumenti më i