TikTak.al

Breaking News

Breaking News

Shoku im më i mirë – Revista Who

Ajo e quan sportistin Xhavit Bajrami, dashurinë e jetës. Prezantuesja e dashur Rudina Magjistari tashmë me burrin që dashuron ka krijuar familjen e saj dhe është nënë e të voglës Mia. Përveçse të dashuruar, duket se çifti janë edhe shokë. Këtë e ka thënë vetë Rudina, në një foto ku pozon e lumtur pranë burrit

“‘Ma ke zbukuruar jetën”, ditë e trishtë për Ylli Limanin, humb njeriun e dashur të familjes! – Revista Who
Breaking News

“‘Ma ke zbukuruar jetën”, ditë e trishtë për Ylli Limanin, humb njeriun e dashur të familjes! – Revista Who

Rreth WHO “RevistaWho.Com”, tabloidi me profil kryesisht showbiz-i është një media që funksionon online përmes website-it dhe rrjeteve sociale.Faza e konsolidimit të saj në treg ka përfunduar dhe sipas studimeve tona momentalisht lexohemi nga një target grup i gjerë, kryesisht femëror, me shtrirje gjeografike në të gjithë Shqipërinë.“RevistaWho.Com”, numëron më shumë se 4 milionë shikime

Scroll to Top