Prej 6 muajsh gjysh, Stefi Prifti ndan në “Gëzuar me ju” emocionet e këtij gëzimi – Balkanweb.com – News24
Dola te Ola, Fillimi

Prej 6 muajsh gjysh, Stefi Prifti ndan në “Gëzuar me ju” emocionet e këtij gëzimi – Balkanweb.com – News24

Në programin e kësaj të diele të “Gëzuar me ju” protagonistët e mbrëmjes ishin vetë vëllezërit korçarë Endri dhe Stefi Prifti, të cilët interpretuan disa prej projekteve të tyre muzikore dhe ndanë rrëfime për rrugëtimin e tyre profesional, por edhe personal. Në mesin e miqve dhe bashkëpunëtorëve, në studio ishin edhe vajza e Stefit, Joana