TikTak.al

E SHPJEGUAR

Dakordësia për t’i dhënë fund kaosit në Kuvend, si u tërhoq Rama nga ultimatumi ‘nuk negociojmë me non-gratat’
E SHPJEGUAR

Dakordësia për t’i dhënë fund kaosit në Kuvend, si u tërhoq Rama nga ultimatumi ‘nuk negociojmë me non-gratat’

Demokratët dhe socialistët u ulën së bashku sot në Konferencën e Kryetarëve, duke arritur në parim dakordësimin për ngritjen e dy komisioneve hetimore; atë për rrjedhjen e të dhënave nga sistemi TIMS dhe për koncesionet në shëndetësi. Dakortësia do të zyrtarizohet nesër të mërkurën në një mbledhje tjetër ku do të përfshihen në kalendarin e

Scroll to Top