TikTak.al

Gezuar me ju

Grupi i Dibrës “Extra” në “Gëzuar me ju”; të ftuarit japin mesazhe të forta për këtë qytet – Balkanweb.com – News24
Fillimi, Gezuar me ju

Grupi i Dibrës “Extra” në “Gëzuar me ju”; të ftuarit japin mesazhe të forta për këtë qytet – Balkanweb.com – News24

Grupi i Dibrës “Extra” ishin në qendër të programit “Gëzuar me ju” këtë të diel. Për të dëgjuar interpretimet, për të ndarë bashkëpunime e kujtime me grupin “Extra”, por edhe për të folur për Dibrën dhe dibranët, ishin kompozitori Sajmir Çili, Aqif Ademi regjisor, shkrimtar, aktor, këngëtarët Mimoza Paraveli, Vera Laçi dhe Haredin Gjeta, gazetarja

Bashkim Alibali prezanton për herë të parë këngën “Faqekuqja te burimi”, me tekst dhe muzikë të Lefter Çipës – Balkanweb.com – News24
Fillimi, Gezuar me ju

Bashkim Alibali prezanton për herë të parë këngën “Faqekuqja te burimi”, me tekst dhe muzikë të Lefter Çipës – Balkanweb.com – News24

Bashkim Alibali ishte i ftuar në programin “Gëzuar me ju” në televizionin News24 së bashku me miq, kolegë, bashkëpunëtorë dhe dashamirës të muzikës së tij. Në “Gëzuar me ju” Bashkim Alibali zgjodhi që të prezantojë këngën e tij më të re, “Faqekuqja te burimi”, një këngë me tekst dhe muzikë të poetit të mirënjohur shqiptar

Scroll to Top