Dyshime për kurdisje të konkursit, bashkëpunëtori i Luan Dalipit ia mësynë numrit dy në AKP
Hulumtime / Dokument

Dyshime për kurdisje të konkursit, bashkëpunëtori i Luan Dalipit ia mësynë numrit dy në AKP

Një nga ish-bashkëpunëtorët e Luan Dalipit, shefit të kabinetit të kryeministrit Albin Kurti, është një hap marrjes së një pozite të rëndësishme drejtuese në Agjencinë Kosovare të Privatizimit, raporton gazeta online Reporteri.net. Rrjedha e fazës finale të procesit, duket e dyshimte dhe kurdisje.   Burim Leci, i cili më parë ka qenë një nga drejtuesit