17 vjet nga protesta e VV-së ku u vranë Mon Balaj dhe Arben Xheladini
Lajme / 10 shkurti

17 vjet nga protesta e VV-së ku u vranë Mon Balaj dhe Arben Xheladini

Më 10 shkurt të këtij viti janë bërë 17 vjet prej vrasjes së ish-aktivistëve të Lëvizjes Vetëvendosje, Mon Balaj e Arben Xheladini. Balaj e Xheladini u vranë në protestën e 10 shkurtit të vitit 2007 ku bashkë me mijëra qytetarë të tjerë protestonin kundër Pakos së Ahtisarit, ndërsa partia që sot është në pushtet, VV-ja