TikTak.al

Lajme / 25-vjetori i çlirimit

Idealet politike të Lidhjes së Prizrenit të na frymëzojnë në rrugëtimin drejt avancimit të interesave të përbashkëta
Lajme / 25-vjetori i çlirimit

Idealet politike të Lidhjes së Prizrenit të na frymëzojnë në rrugëtimin drejt avancimit të interesave të përbashkëta

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, mori pjesë në ngjarjen e organizuar në Prizren për 146-vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, që këtë vit po mbahet në kuadër të agjendës shtetërore për shënimin e 25-vjetorit të çlirimit të vendit. Në fjalën e tij, ai tha se Lidhja Shqiptare e Prizrenit paraqet gur themelin e përpjekjeve tona

Nevojiten botime akademike për gjithçka që ka ndodhur në luftë
Lajme / 25-vjetori i çlirimit

Nevojiten botime akademike për gjithçka që ka ndodhur në luftë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se nevojiten botime akademike për gjithçka që ka ndodhur në luftën e fundit. Këtë deklaratë ai e ka bërë në konferencën shkencore për 25-vjetorin e ndërhyrjes së NATO-s dhe Çlirimit të Kosovës me temën: “Një çerek shekulli shtetndërtim, sfida dhe arritje- qasje multidisiplinare”, shkruan Reporteri.net. Ai ka thënë

Scroll to Top