Është kryer në emër të Serbisë, andaj ata duhet të japin përgjegjësi
Lajme / 25 vjetori i masakrës

Është kryer në emër të Serbisë, andaj ata duhet të japin përgjegjësi

Në 25 vjetorin e masakrës në Qyshk, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, bëri homazhe dhe vendosi lule te pllaka përkujtimore e ngritur në nderim të të vrarëve nga forcat e armatosura nga forcat e armatosura të Serbisë në mëngjesin e 14 majit të vitit 1999. “Kjo masakër është kryer në emër të Serbisë