“Të lutem shumë, përqafoi fëmijët e mi për mua…”, Andin Hoti publikon letrën emocionuese të shkruar nga Ukshin Hoti
Lajme / 25-vjetori i zhdukjes

“Të lutem shumë, përqafoi fëmijët e mi për mua…”, Andin Hoti publikon letrën emocionuese të shkruar nga Ukshin Hoti

Sot 25 vite më parë është zhdukur pa gjurmë intelektuali, filozofi dhe profesori Ukshin Hoti, raporton Gazeta Online Reporteri.net. Djali i tij, Andin Hoti, ka publikuar një letër të babait të tij, e cila ishte shkruar dhe dërguar vite më parë në adresë të familjarëve të Hotit. “Të lutem shumë, përqafoi fëmijët e mi për