Sot, s’mund të harrojmë ish-krerët e UÇK-së duke mbrojtur luftën e Kosovës në Hagë
Lajme / 26-vjetori i Epopesë së UÇK-së

Sot, s’mund të harrojmë ish-krerët e UÇK-së duke mbrojtur luftën e Kosovës në Hagë

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, në seancën solemne për përvjetorin e “Epopesë së UÇK-së”, ka përmendur Hashim Thaçin, Kadri Veselin, Rexhep Selimin e Jakup Krasniqin. Ai tha se ata janë sot në betejën për mbrojtjen e luftës së drejtë të UÇK-së dhe sakrificën e Adem Jasharit. “Kur e kujtojmë Epopenë e Adem Jasharit, nuk