Denoncohet edhe në Polici për ngacmime seksuale profesori Xhevat Krasniqi
Lajme / 27 studentë

Denoncohet edhe në Polici për ngacmime seksuale profesori Xhevat Krasniqi

27 studentë të Fakultetit të Mjekësisë e kanë denoncuar për ngacmim seksual edhe në Policinë e Kosovës profesorin Xhevat Krasniqi. Lajmin e kanë të ditur për gazetën online Reporteri.net, burime brenda autoriteteve të sigurisë. Rasti në Polici është denoncuar ditën e sotme dhe Policia ka nisur hetimet. Për rastin ka ditë që po flitet në