Mblidhet Kuvendi, dy seanca sot
Lajme / 50 pika në rend të ditës

Mblidhet Kuvendi, dy seanca sot

Ligjvënësit e Kosovës duket se sot do të jenë goxha të zënë, pasi që ata i presin dy seanca plenare në Kuvend. E para pritet të nisë në ora 9:45, dhe do të ketë një pikë të rendit të ditës, e cila ka mbetur e papërfunduar nga Seanca e Jashtëzakonshme e datë 18 janar: 1.