Hyn në fuqi Plani i Rritjes për Ballkanin Perëndimor
Lajme / 6 miliardë euro

Hyn në fuqi Plani i Rritjes për Ballkanin Perëndimor

Plani i rritjes së Bashkimit Evropian (BE) për Ballkanin Perëndimor, i cili siguron akses në ndihmë financiare shtesë prej gjashtë miliardë eurosh, ka hyrë në fuqi sot, më 25 maj. Komisioneri Evropian për Zgjerimin, Oliver Varhelyi,njoftoi në rrjetin X se Instrumenti për Reforma dhe Rritje për Ballkanin Perëndimor hyn në fuqi. Varhelji shkroi në një