Kam më shumë informacione mbi Banjskën, do ta informoj Qeverinë
Lajme / Agresioni serb i shtatorit

Kam më shumë informacione mbi Banjskën, do ta informoj Qeverinë

Ministri i Punëve të Jashtme i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, ka thënë se ka fakte dhe informata lidhur me sulmin në Banjskë që pati ndodhur më 24 shtator të vitit të kaluar dhe se ato do t’i prezantojë në mbledhje të mbyllur të Qeverisë. Ai ka shtuar se do të shqyrtohet dhe vendoset nëse