TikTak.al

Lajme / Aktgjykimi

Vrasja me eksploziv në Smolicë të Gjakovës, lirohet nga akuza Dod Gjikolaj
Lajme / Aktgjykimi

Vrasja me eksploziv në Smolicë të Gjakovës, lirohet nga akuza Dod Gjikolaj

Gjykata Themelore në Gjakovë, ka shpallur aktgjykim lirues ndaj të pandehurit D.Gj., i cili sipas aktakuzës së Prokurorisë Themelore të Prizrenit, akuzohet për veprën penale “Vrasja e rëndë” dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”. Trupi gjykues, pas mbajtjes së 16 seancave gjyqësore, dëgjimit të 10 dëshmitarëve, administrimit dhe analizimit të

Scroll to Top