Dhomat e Specializuara u bënë për të zbutur Serbinë
Lajme / Akuzat e ish-hetueses

Dhomat e Specializuara u bënë për të zbutur Serbinë

Ish-hetuesja në rastin e gjykimit të Slobodan Millosheviqit dhe profesoresha në Universitetin e Amsterdamit, Nevenka Tromp, e ka cilësuar Gjykatën Speciale si të krijuar për interesa politike të Serbisë. “Dhomat e specializuara të Kosovës janë krijuar dhe kanë pasur për qëllim kryesor zbutjen apo përafrimin e Serbisë në një rrugë tejet të rëndë, e që