Çfarë po ndodh me rastet e shqiptarëve të arrestuar në Serbi për krime lufte?
Lajme / Akuzat për krime lufte

Çfarë po ndodh me rastet e shqiptarëve të arrestuar në Serbi për krime lufte?

Katër shtetas të Kosovës, aktualisht, ndodhen në paraburgim në Serbi nën akuzat për krime lufte: Nezir Mehmetaj, Hasan Dakaj, Sadik Duraku dhe Tefik Mustafa, shkruan Radio Evropa e Lirë.  Për autoritetet e Kosovës, ndalimet nën dyshime të tilla në Serbi janë arbitrare dhe të padrejta. Ato kanë kërkuar ndihmën e faktorit ndërkombëtar për lirimin e