Kosova duhet t’i bindë ministrat e Komitetit me meritë dhe veprime për anëtarësimin në KiE
Lajme / Ambasadori gjerman

Kosova duhet t’i bindë ministrat e Komitetit me meritë dhe veprime për anëtarësimin në KiE

Asambleja Parlamentare ka votuar në favorë të Kosovës që të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Për këtë ka reaguar ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jörn Rohde. Ai ka thënë se u fituan zemrat dhe mendjet në Asamble, por pastaj ka thënë se tani Kosova duhet t’i bindë ministrat me veprime.