Serbia dhe Rusia dëshirojnë të luftojnë me Kosovën, kësaj here me dezinformim
Lajme / Analizë

Serbia dhe Rusia dëshirojnë të luftojnë me Kosovën, kësaj here me dezinformim

Në një analizë të shkurtër, studiuesja në Fondacionin për Mbrojtjen e Demokracive, Ivana Stradner dhe ish-admirali i pensionuar i marinës amerikane, Mark Montgomery, tani drejtor i lartë i qendrës për inovacionin kibernetik dhe teknologjik në Fondacionin për Mbrojtjen e Demokracive, kanë vlerësuar se Serbia dhe Rusia dëshirojnë të luftojnë me Kosovën, por kësaj herë me