Zgjerimi i BE-së, domosdoeshmëri gjeopolitike – “zonat gri” në Ballkan janë shumë të rrezikshme
Lajme / Annalena Baerbock

Zgjerimi i BE-së, domosdoeshmëri gjeopolitike – “zonat gri” në Ballkan janë shumë të rrezikshme

Annalena Baerbock, ministrja e Jashtme e Gjermanisë, në një opinion të publikuar në faqen e Zyrës për Punë të Jashtme të Gjermanisë, ka thënë se zgjerimi i Bashkimit Evropian është domosdoeshmëri gjeopolitike, e se “zonat gri” politike dhe gjeografike në Ballkan apo në lindje të BE-së janë shumë të rrezikshme, dhe se siç thotë ajo